{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik had nu kunnen slapen...

Het is 1.30 uur, eigenlijk....zou ik nu kunnen slapen! Maar neem even dat momentje voor mezelf!

Afbeelding blog 'Ik had nu kunnen slapen...' Achtergrond blur afbeelding

Het is 1.30 uur, eigenlijk....zou ik nu kunnen slapen! Onze 9 weken oude tweeling ligt eindelijk te slapen na een onrustige middag/avond, onze twee oudsten liggen te slapen na een stuiterdag, manlief ligt te snurken (beetje jammer!)...

Maar ohhh....wat geniet ik nu even van een momentje voor mezelf!

Net nog onder de douche gesprongen (ik lijk wel gek op dit tijdstip) en nu in alle rust op bed (oké....op dat gesnurk na dan)! Lekker facebooken onder het genot van een stukje chocolade wat ik mee naar boven gesmokkeld heb....

(Niet verder vertellen hoor, ben aan het lijnen *knipoog*)

En dan negeer ik gewoon het feit dat ik me morgen waarschijnlijk voel alsof er een vrachtwagen over me heen gereden is.

Nu ben ik even aan de beurt!

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je