{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben zo ontzettend blij!!!

Ondanks de misselijkheid ben ik zo ontzettend blij dat ik nog een keer zwanger mag zijn!

Afbeelding blog 'Ik ben zo ontzettend blij!!! '

Ja, ik ben ontzettend misselijk. Maar wat ben ik blij en voel ik me gezegend dat ik nóg een keer zwanger mag zijn! Ik voel me rijk. Een lieve man, een prachtige zoon en nog een kindje op komst. Het enige dat ik nog anders zou willen, is 3 dagen werken ipv 4 dagen. Maar dat kan gewoon nog niet. 

Maar verder droom ik alleen maar door over de zwangerschap, de bevalling (Ja echt! Want ik beschouw mijn eerste bevalling als het mooiste wat ik ooit heb gedaan), een naam verzinnen, spullen aanschaffen, de echo's, dikke buik. En natuurlijk kan ik niet wachten totdat we met z'n vieren zijn. Al mijn dromen zijn uitgekomen en de laatste is onderweg. 

Morgen heb ik de eerste afspraak bij de verloskundige en ik heb er heel veel zin in! Die misselijkheid probeer ik te overwinnen en dit lukt al aardig. Het lijkt met de dag al iets minder te worden en daardoor krijg ik ook weer mijn energie terug. 

Vandaag nog even werken en dan morgen lekker naar de verloskundige! 

Ik voel me zó gelukkig! 

P.S. Even wat anders dan mijn blog van gister! 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je