{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben zo bang om te bevallen

​Ik moet bijna bevallen en ik durf niet. Ik lig er wakker van en de tranen springen in mijn ogen als ik er aan denk.

Ik ben zwanger. Nog even want in oktober moet ik bevallen. En daar heb je het dus. ik ben keibang voor de bevalling. Ik durf niet, ik heb er nachtmerries over, lig er wakker van en bij het idee alleen raak ik helemaal in paniek.

Ik ben bang voor de pijn, ik ben bang om uit te scheuren, ik ben bang dat mijn kind met een tang wordt gehaald, dat mijn placenta blijft zitten. Alle doemscenario;s zie ik voor me. En het erge is, ik ben ook bang voor een ruggenprik. Stel dat ik die pijn niet aankan of dat ze hem verkeerd zetten.

Ik durf het niet te bespreken met mijn vriend. Ik moet er nu eenmaal doorheen en mijn moeder wuift het de hele tijd weg. Zo van, als al die miljoenen vrouwen het kunnen kan jij het ook.

Hebben jullie tips. Wat moet ik in godsnaam doen?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken