{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben Verslaafd!!!!

Wat een super heerlijk gevoel als je, je kleintje voelt bewegen...

Afbeelding blog 'Ik ben Verslaafd!!!!'

Zo fijn! Vooral nu ik het steeds beter en steeds vaker ga voelen. Ik merk al dat het vaak op dezelfde momenten gebeurd, als ik 's morgens naar het toilet ben geweest en weer even in bed ga liggen, met een bepaald liedje, als ik na inspanning even rustig ga zitten. 

Heerlijk dat gestommel daar onder in mn buik... vind het zo jammer dat mijn vriend het nog niet kan voelen, dat nog en dan is het helemaal perfect.

Ik merk dat ik er echt aan verslaafd raak, ik wil meer meer meer!!!!  Ik verlang naar die momenten, hoe drukker hoe liever! Nu hoor ik de ervaren mama's al denken, wacht maar tot de laatste weken, dan wou je dat ze stopte met dat getrapt in je ribben. 

Maar zeg dat nou niet, ik wil hier nog lekker van genieten ???? 

Hebben jullie dat ook?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je