{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben er klaar voor!

Afbeelding blog 'Ik ben er klaar voor!'
Blij verrast was ik met de mail die ik van mamaplaats.nl kreeg, ik had een pakket van Weight Wachters gewonnen. Geweldig, wat was ik blij. Ik ben helemaal klaar met de overtollige kilo's die  ik elke dag mee sjouw. Ik ben er klaar voor! Met spanning zit ik te wachten op een mail van Weight Wachters om te gaan beginnen. Het liefst vorige week nog!  Haha. Bedankt voor de leuke actie! Groetjes, Veltmuisje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je