{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben de plaatselijke speeltuin oppas.... Ahhgrrr

Ja hoor, het is weer zover: alle papa's en mama's zitten heerlijk te keuvelen en ik ren als een dolle achter alle kids aan...

Afbeelding blog 'Ik ben de plaatselijke speeltuin oppas.... Ahhgrrr'

Het is een beetje zo gegroeid, maar sinds deze zomer ben ik de plaatselijke speeltuin oppas. Zo lijkt het in ieder geval.

Ik ben het type mama wat namelijk gezellig meespeelt met mijn kinderen. Lekker in het zand en ook schommel, wip en klim ik gezellig mee. Samen met de jongste 'bakken' we zandtaartjes en de oudste gooit me af en toe een bal toe die ik weer terug werp of schop. 

Na een paar uur ben ik dan ook helemaal uitgeput. 

Wat me opvalt: veel ouders zetten hun kinderen in de zandbak of onderaan het klimtoestel en nemen zelf plaats op het dichtstbijzijnde bankje en komen er niet meer af. Wel wordt er af en toe geroepen als ze iets doen wat niet mag, maar that's it. 

In de praktijk is het dus zo dat al die kindjes mee willen spelen met mijn kids. Best gezellig hoor, of ik nu met 1 of met 3 baby's/peuters taartjes bak en of ik nu met 1 of met 5 kids voetbal, dat maakt niet zoveel uit. 

Maar ook die kindjes krijgen ruzie en vallen af en toe... Dan ben ik diegene die het op kan lossen. Het zit ook wel in me, maar op een gegeven moment denk ik wel, kom eens met je luie reet van dat bankje af en spreek je eigen kind toe!

Speel jij mee in de speeltuin? Snap je mijn frustratie? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je