{{ message.message }}
{{ button.text }}

If you have it, flaunt it!

Ken jij deze magische broeken al?

Magic Simplicity: de nieuwe slimme broeken van MS Mode doen wonderen voor jouw shape!  Ook al ben je helemaal blij met het vrouwelijke curves, soms wil je jezelf - vol zelfvertrouwen - van je meest sexy kant laten zien. Magic Simplicity heeft dan de perfecte broek om jouw natural shapes op de juiste plekken te boosten. Jij op je mooist, daar doen we het voor. If you've got it, flaunt it! 

Jij op je mooist, daar doen we het voor

Omdat iedere vrouw een andere kledingstijl heeft, zijn er vier modellen verkrijgbaar van de Magic Simplicity collectie. Zo is er voor ieder wat wils! Kijk je mee? 

Slims

De Magic Simplicity Slims fit is de 'new & improved' versie van het originele Magic model voor een extra gestroomlijnde versie van jezelf. De slims fit is uitgevoerd in een fantastische stretch kwaliteit met een 'satin touch'. De corrigerende eigenschappen van de slims fit zorgen voor gelifte billen en een plattere buik. Wie wordt daar niet blij van? 

Afbeelding blog 'If you have it, flaunt it! '

De Magic Simplicity Slims is de ultieme 'skinny' voor curvy girls.

Lifts

De Magic Simplicity Lifts geeft niet alleen je billen een super sexy lift, maar heeft ook een extra slimming effect op de silhouet. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Stroomlijn je figuur met deze skinny van supercomfortabele stretch denim verkrijgbaar in een dark denim, stone of bleached wassing. 

Afbeelding blog 'If you have it, flaunt it! '

Accentueer je curves daar waar het telt; je billen

Shapes

De Magic Simplicity Shapes is het vertrouwde jeans model in een nieuw jasje. Deze jeans is gemaakt van super stretchy denim die ervoor zorgt dat je buik, billen én benen er fantastisch uitzien, wauw! De Magic Simplicity Shapes is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, rinse, stone en bleach wassing. Daarnaast heb je ook nog de keuze om te kiezen tussen het model flared leg of skinny leg. 

Afbeelding blog 'If you have it, flaunt it! '

Accentueer de rondingen die tellen met de Magic Simplicity Shapes!

Sculpts

Ben jij klaar voor een 360 degree style? Dan is de Magic Simplicity Sculpts precies waar jij naar op zoek bent. Deze jeans maakt je silhouet extra vrouwelijk, en maakt je buik platter door een speciale shaping. De Sculpts jeans is verkrijgbaar in drie wassingen: stone wash, zwart en bleached.

Afbeelding blog 'If you have it, flaunt it! '

Gooi al je vrouwelijkheid in de strijd met de Magic Simplicity Sculpts!

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met MS Mode.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je