{{ message.message }}
{{ button.text }}

Iets voor mezelf kopen..... lastig

heb jij dat nu ook je gaat op pad om sinds tijden weer eens aan je eigen garderobe te werken en je komt thuis met weer kleren voor de kinderen

Afbeelding blog 'Iets voor mezelf kopen..... lastig ' Achtergrond blur afbeelding

Tja ik ben niet de slankste dus kleren kopen is voor mij zowiezo al een drama. Leuke shirts voor onder de 30 euro kun je wel vergeten. Als ik dan al een keer ga winkelen betrap ik mezelf erop dat ik na 2 winkels alweer bij de kinderkleding sta te loeren. Kan er niks aan doen haha best erg eigenlijk maar vind het zo leuk om voor de kids kleertjes te kopen en dan bedoel ik niet de kleren van dure merken maar gewoon een jurkje hier een bloesje daar o die broek staat vast erg leuk bij dat nieuwe bloesje. Vooral voor meisjes is het soms erg lastig om te zeggen nee ze heeft nu echt genoeg. Het enige waar ik warm voor loop zijn..... Schoenen daar kun je er naar mijn mening nooit genoeg van hebben. Mijn man is het daar niet helemaal mee eens dus meestal zet ik ze in de kast en wacht ik even met ze daadwerkelijk aan te doen.... Best wel erg eigenlijk hihihi Gelukkig heb ik wat dat betreft niet zo'n dure smaak dus valt het qua kosten nog prima te overzien. Waarschijnlijk ben ik niet de enige die dit "probleem" heeft. Maar goed voordeel is dat de kids altijd wat hebben om aan te trekken ;)

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je