{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ieder zo zijn eigen weg

Schrijf af en toe wat over toen en nu.... en vandaag.... over het nu

Afbeelding blog 'Ieder zo zijn eigen weg'

Een dagje Dolfinarium. Waar ik vroeger ooit ook een keer ben geweest als kind. Volgens mij weinig veranderd. 

Via vakantie veilingen had mijn man het hoogste bod voor 2 kaartjes. Nog één los kaartje erbij voor R.  En voor E. Is het gratis. Normaal €55,- voor 2 kaartjes en nu voor €23,- leuk toch?! 

Vanochtend rond 8 uur heeft mijn man broodjes gehaald en wat drinken voor in het park. Onderweg had ik nog even gekeken op Google over het Dolfinarium. Als je daar de recensies over leest dan zijn daar ook de meningen over verdeeld. Natuurlijk ieder zo zijn mening en verwachtingen. Maar wat er ook tussen stond was en waar ik mij wel aardig ik kan vinden is : " je komt er 3x in je leven: als kind, ouder en als oma/opa"

Ik vind dit niet zware dierenmishandeling alleen kan het wel beter naar mijn inzicht. 

De jongste ligt te slapen in de buggy en R. en papa zijn naar de dolfijnen show. Dus ik zit hier lekker op het terras in de zon en jawel.. Mensen kijken. 

Vergelijken van mensen en jezelf heeft niet altijd zin. En ik wil ook niet gaan vergelijken want ieder gaat zo zijn eigen weg en denkt over bepaalde dingen anders dan ons. Wil daarin niet zeggen dat wij het altijd met elkaar eens zijn. Soms is het geven en soms is het nemen.

Alleen merk ik wel als je zo zit, en er ruim 100 mensen langs lopen dat bepaalde kinderen gewoon nog zijn/haar middagslaapje nodig heeft. En heb het dan gewoon met hun te doen. Zowel het kind als de ouder.

We gaan morgen nog eventjes wat doen met de kinderen.. want thuis zitten is niet altijd prettig. Dan zorgen we ervoor dat R. Wel kan slapen want zoals vandaag hadden we gehoopt dat hij in de buggy in slaap zou vallen maar er was te veel te zien :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je