{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huilende baby's in openbaar vervoer.

Zitten in de metro, trein, tram of bus met je huilende baby. Wat doe je als dit jou overkomt ?!

Afbeelding blog 'Huilende baby's in openbaar vervoer. '

Ik zat een paar weken terug in de trein met mijn zoontje Guivinio van bijna een halfjaar oud. Nog geen 5 minuten later was hij aan het huilen en niet stil te krijgen. Shit! Wat nu?! 

Omdat ik de rest van de mensen die in de trein zaten niet lastig wilde vallen met het gehuil van mijn kleine, probeerde ik van alles uit om hem stil te krijgen. Hij had voor we uit huis gingen gegeten, had geen vieze luier en was niet moe. Ik gaf hem een beetje water. Misschien had hij dorst .. maar nee dat wilde hij niet. Ook z'n speen of het gewieg van z'n buggy vond hij niks. Ik heb ook gezongen, misschien hielp dat maar nee hoor hij bleef maar huilen. Ik kon hem er helaas niet uithalen want ik stond niet op een stabiele plek.

Na een tijdje liet ik hem gewoon en dacht "dit kan gebeuren, ik kan hier niks aan doen".

Me vriend die hem 3 dagen geleden bij z'n vader had opgehaald nadat hij klaar was met werken, was de helft van de inhoud van de tas van guivinio vergeten bij z'n vader omdat  guivinio huilde en maar niet stopte met huilen. Hij wordt op dat soort momenten helemaal nerveus en zal dan ook gelijk weggaan, uitstappen om anderen niet lastig te vallen met het gehuil van de kleine. 

Vandaag zag ik een dame in de metro die haar kleine man ook niet stil kon krijgen nadat hij begon te huilen . 

Hoe zouden jullie hier mee omgaan als dit jullie overkwam ?! 

Raak je dan ook in de stress en wil je ook liever niemand lastig vallen met het gehuil van je kleine of laat je het gewoon gebeuren omdat dat ook af en toe kan gebeuren ..

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je