{{ message.message }}
{{ button.text }}

HSG en 3e keer IUI gehad.

Ondertussen ben ik voor de HSG onderzoek en de derde keer IUI naar het ziekenhuis geweest.

Afbeelding blog 'HSG en 3e keer IUI gehad.'

De HSG - onderzoek had ik vorige week Dinsdag. Mijn zusje ging met mij mee. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. De katheterslangetje werd naar binnen gebracht en ik voelde gelijk al een paar steken.  Even later de vloeistof er doorheen en het voelde als een hevige ongesteldheid. Niet echt een pretje vond ik het, maar het goede nieuws is dat de eileiders er goed uitzagen!

Op dus naar poging 3 IUI! Afgelopen zaterdag had ik een positieve ovulatietest. En zondag konden we naar het ziekenhuis voor de inseminatie. Waar bleek dat het aantal goede zaadcellen gestegen waren. Dat geeft weer hoop! We moeten nu weer afwachten en rond kerst weten we of deze poging gelukt is. 

Wat mij dit keer opviel en wat ik nog niet eerder mee had gemaakt was de dag van de IUI had ik met afvegen roze/licht rood achtige afscheiding, dat kan met de ovulatie te maken hebben.

Vandaag had ik het weer... Heeft iemand hier ervaringen mee waar dit nu van kan zijn?

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je