{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hot Mama Challenge #2

Afgelopen maandag kregen wij de 2e challenge. De tweede uitdaging was, verwen jezelf. Dit is inderdaad wel een uitdaging.

Afbeelding blog 'Hot Mama Challenge #2' Achtergrond blur afbeelding

Ik denk dat we het allemaal wel kennen. Met kleine kinderen wordt je vaak meegetrokken in de dagelijkse activiteiten die moeten gebeuren. Opstaan, eten, aankleden, opvang/school. Dan zelf werken, ophalen, eten, in bad, naar bed. En dan ben je zelf zo moe dat je ook maar naar bed gaat.

Echt tijd voor jezelf maken is (soms) lastig. Want zodra je rust hebt, lees: kind op bed ligt en ook daadwerkelijk slaapt, dan staren daar de afwas, gewone was en de ongekookte boodschappen je aan.

Dus, verwen jezelf. Maak tijd voor jezelf. Dit is inderdaad heel erg belangrijk. Want ongelukkige mama, ongelukkig huishouden. Onze kinderen zijn nummer 1, maar we mogen ook best wat meer aan ons zelf denken. Dus ik heb deze week mijzelf (vaker) in het zonnetje gezet. Vandaar mijn blog en challenge aan het einde van de week.

Ik wou de foto's van alles wat ik heb gedaan uploaden, maar dit lukte helaas niet. Dus zal ik alles maar ouderwets beschrijven.

Het begon met lunchen met mijn vriendinnen. Lekker een broodje en even niet super duper gezond. Maar gewoon een lekker broodje waar ik zin in had!

Daarna heb ik leuke nieuwe stoffen uitgekozen om weer leuke nieuwe creaties te maken achter de naaimachine. Ik (probeer) alle vrije tijd die ik heb achter mijn naaimachine te zitten. 

Wat later in de week ging ik lekker in bad. En niet gewoon een rechttoe rechtaan bad. Maar een lekkere lush bruisbal en kaarsjes aan. Heerlijk! Even ontspannen en tijd voor mijzelf.

20151113_181730_1.jpg

(Geen idee waarom hij mijn foto draait, ik voeg hem wel recht toe, maar hey, sfeer impressie, daar gaat het om).

En in het weekend, heeft papa veel opgepast zodat ik lekker met de nieuwe stofjes aan de slag kon!  
Dus ik had een goede verwen jezelf week. Nu dit er nog in houden. Ik denk dat we nu een vaste 'mama dag' erin houden. Of nou, mama uurtjes denk ik. Als ik er maar wat bewuster mee bezig ben, en ook aan mijzelf denk!

Ik ben benieuwd naar de nieuwe challenge. Deze krijgen wij morgen weer. Leuk!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je