{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hooked aan hangers

We besteden niet altijd even veel aandacht aan dit simpele taakje: het opbergen van kleding. Terwijl het veel leuker kan zijn dan je denkt!

Afbeelding blog 'Hooked aan hangers'

Kledinghangers met flair
Kledinghangers gebruik je eigenlijk elke dag! Ze zijn onmisbaar om wat meer flair en persoonlijkheid toe te voegen aan de kledingkasten van je kids. En hóé leuk is het om zo ook de kinderkamer wat meer stijl te geven!? Een opgeruimde kamer, een georganiseerde kledingkast én de perfecte manier om 's ochtends een heel stuk sneller je kleding uitzoeken. Wat willen mama en kind nog meer? 

Met de Sweetest Gift Collection van YourHanger verander je de kast in de baby- of kinderkamer in één om keer tot een statement-piece. Deze leuke hangers zijn verkrijgbaar in de vorm van een vliegtuigje of een beer, maar ook als houten hangers in verschillende kleuren. Oftewel, de keuze is reuze. Geef jezelf of andere eens een vrolijke hanger cadeau!

Er is daarnaast volop keuze uit de Yo! Tough Kid CollectionEen collectie van hangers in ALLE kleuren van de regenboog! Het vrolijkt je interieur van je kast ontzettend op. Én de hangers hebben een clip waardoor je ook rokjes en broeken goed kan ophangen. Handig, want zo voorkom je dat die er niet meer vanaf zullen vallen.

YourHanger helpt de slaapkamerinrichting of kledingkast van je kids naar ‘the next level’.

Kortom...
De kledinghangers van YourHanger zijn échte eyecatchers. Ze worden met de hand gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen. Perfect te combineren met een uitgesproken kleurrijk interieur, maar zo zijn de hangers ook in een rustieke omgeving perfect te gebruiken. Op deze manier creëer je altijd balans.

P.S. Ook voor volwassenen heeft YourHanger een uitgebreid assortiment aan stylish kledinghangers!


Check onze Instagram voor een supertoffe winactie van YourHanger!


Dit artikel is in samenwerking met YourHanger tot stand gekomen, maar de inhoud ervan is van onszelf. 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je