{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hond redt pasgeboren baby

De hond Pui redt het leven een pasgeboren meisje. Het Thaise baby’tje heeft haar prille leventje te danken aan een hond. Lees hier meer >>

Afbeelding blog 'Hond redt pasgeboren baby'
De hond Pui redt het leven een pasgeboren meisje.  

Plastic zak

Het Thaise baby’tje heeft haar prille leventje te danken aan een hond. De viervoeter vond het meisje in een plastic zak op een vuilnisstortplaats nabij de Thaise hoofdstad Bangkok. Pui nam de tas in zijn bek mee naar het huis van zijn baasje. Het twaalfjarige nichtje van het baasje reageerde op het geblaf. Toen zij de zak openmaakte trof ze het babymeisje aan.  

Gezond en wel

Inmiddels is de baby overgebrachtHond naar een ziekenhuis in de buurt. Het gaat goed met het meisje. De dokters zijn optimistisch over de gezondheidstoestand van de baby. Wel is ze te vroeg geboren, ze woog amper 1,8 kilo. De moeder van het baby’tje is nog niet gevonden. Tot die tijd verblijft de baby in het ziekenhuis.  

Heldhaftige hond

De hond Pui staat bekend als een held. Hij heeft van het Rode Kruis een leren halsband en een medaille gehad voor zijn heldhaftige daad.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je