{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoezo is de kleine man nu al eigenwijs?

Al sinds week 32 of 33 is ie mooi ingedaald. Afgelopen maandag had ik weer controle en toen liet ie weten dat ie nog even niet eruit wilt!

Afbeelding blog 'Hoezo is de kleine man nu al eigenwijs? ' Achtergrond blur afbeelding

Omdat een vriendin van ons onze verloskundige is, komt ze thuis de controles doen. Ideaal, in een vertrouwde omgeving en m'n dochter van 3 helpt dan graag mee. Voelen of de baby goed ligt, m'n buik opmeten, gel op de doptone doen en daarna de gel weer eraf poetsen. 

Afgelopen maandag kwam ze voor de 38+3 controle en na meerdere keren goed voelen merkte ze op dat de kleine man niet meer met z'n hoofd tussen m'n bekken lag! Wat een eigenwijsje! Hij ligt al weken prima en nu dit! Haha! Maar goed, hij ligt nog wel met z'n hoofd tegen m'n bekken en nu maar hopen dat hij niet draait ofzo! Onze verloskundige heeft wel gezegd dat als m'n vliezen breken, ik haar gelijk moet bellen en plat moet gaan liggen. 

Vooralsnog is het rustig en wachten we rustig af. Mijn vriend wordt wel wat zenuwachtig en bekeek al de wegwerkzaamheden op weg naar het ziekenhuis. Maar als het even kan en alles gaat goed, proberen we thuis te bevallen. Wordt vervolgd..

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je