{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera keano bijna 1 jaar

Wat een feestje gaat dat worden, Keano is bijna 1 jaar... slingers, ballonnen zijn binnen!

Afbeelding blog 'Hoera keano bijna 1 jaar' Achtergrond blur afbeelding

Slingers, ballonnen zijn gehaald, taart is besteld en de uitnodigingen zijn verstuurd! Want zaterdag 30 juli hebben wij een feestje dan wordt onze Keano 1 jaar! 

De fototaart hebben wij vandaag besteld bij de bakker, normaal maak ik altijd zelf mooie marsepeintaarten maar vind het nu erg warm om in de keuken bij de oven te staan! Wij hebben bij de bakker een fototaart besteld met een mooie foto van Keano, deze foto hebben wij een poosje geleden laten maken met een cake smash shoot!

De slingers en ballonnen heb ik een poosje geleden al gehaald, en mooie uitnodigingen zelf gemaakt, (zelf ben ik vormgeefster). Eens kijken wie er allemaal op het feestje komt, die wij hebben uitgenodigd! Het is tenslotte zomervakantie en de meeste zullen wel op vakantie zijn... 

De traktaties voor kinderdagverblijf waar Keano, 1 keer per week naar toe gaat zijn ook al klaar! Dat gaat Keano 25 juli daar al trakteren want hij is 2 weken afwezig daar! Omdat wij 1 augustus weekje vakantie hebben en 8 augustus gaan mijn vriend en ik geregistreerd partnerschap gaan doen! Komende weken drukke weekjes...

Maar wat halen jullie allemaal in huis voor een eerste kinderverjaardag? 

Dit is mijn eerste blog, hopelijk kan ik jullie een beetje een kijkje geven in mijn leven! En hoop in contact te komen met andere bloggers...

Manon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je