{{ message.message }}
{{ button.text }}

hoera je bent er. mijn kleine meid

Mijn meisje is geboren. Wat een intens geluk beleven je vader en ik nu we je vast kunnen houden

Afbeelding blog 'hoera je bent er. mijn kleine meid'

Hoera op 25-10-2014 ben je geboren en je heet eva esmay.

Wat ben ik blij dat ik eindelijk me meisje kan zien, voelen, en vasthouden. Maar wat was het spannend of alles goed zou zijn met je. Gelukkig heb je niets ben je gezond en heb je niets meegekregen van het ziek zijn van mij. En wat is mijn  meisje mooi. Wel klein en tenger maar dat komt omdat ze met 37 weken geboren is. Ze weegt 2890 gram. Intens geluk beleven we en wat zijn we nu al trots op je. Ik wist niet dat het zo mooi was om moeder worden. 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je