{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe zo'n mama ben jij?

Ben jij een mama die klakkeloos het advies van het cb opvolgt of kijk jij juist naar je eigen gevoel.

Afbeelding blog 'Hoe zo'n mama ben jij?' Achtergrond blur afbeelding

Mama zijn is niet altijd makkelijk. Zo had ik in het begin veel vragen over voeding, slapen, gezondheid en nog veel meer. Gelukkig heeft het cb een telefoonnummer wat je dag en nacht kunt bereiken. Hier heb ik dan ook regelmatig gebruik van gemaakt. En we zijn goed de eerste periode doorgekomen.

Nu is mijn zoon een half jaar en merk ik dat ik veel zekerder ben. Ik denk dat je als mama vaak heel goed weet wat goed is voor je kindje. Zo had Gijs op een gegeven moment steeds honger. Van het cb "mocht" Gijs niet meer voeding, dit heb ik toen toch gedaan en achteraf gezien ben ik hier blij van dat ik mijn moedergevoel heb gevolgd. Ook ken ik veel moeders die bij fruit en groente elke gram afwegen. Dit doe ik niet. Als hij nog een paar hapjes bonen wil vind ik dit helemaal prima.

Toch begrijp ik het wel, vooral als het niet altijd goed gaat met je kindje wil je graag wat houvast maar ik vind persoonlijk dat sommige moeders hier nogal in overdrijven.

En jij? Ben jij een moeder volgens het boekje? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je