{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe zie ik mijn ideale vakantie?!

Hoe ziet mijn ideale vakantie er uit ? Ga ik voor een tropisch land, ga ik voor een luxe vakantie of is het heel simpel ?

Afbeelding blog 'Hoe zie ik mijn ideale vakantie?!  '

De vraag hoe ziet jou ideale vakantie eruit ? Ja dat is een goeie hoe ziet hij er eigenlijk uit ?

Mijn ideale vakantie is eigelijk heel simpel.

Heerlijk naar Turijke in het voorjaar met een heerlijk zonnetje de wind door je haren en genieten maar.. Een beetje luxe mag altijd een mooi hotel met het liefst prachtig uit zich op zee. Elke dag opstaan met de zonsopkomst en een lekker bakje thee ! Ik zeg genieten van de uitzicht !

 Natuurlijk zou ik ook alle bezienswaardigheden af gaan maar ook genieten van heerlijk dagje strand  en een frisse duik in zee of natuurlijk in het zwembad van het hotel zelf. Heerlijk wandelen en de mooiste plekken ontdekken genieten van de cultuur en hun heerlijke eten. In de avond lekker aan een drankje en naar de zonsondergang. oo ja en niet te vergeten ook even lekker winkelen kleren/suviniers kopen voor het thuis front !

Zou al bijna willen inpakken en boeken zit er helaas dit jaar niet in !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je