{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe vinden we een camping voor ons gezin?

Er is op internet en in reisorganisatie boekjes een bulk aan informatie te verkrijgen over de meest geschikte campings voor jonge gezinnen.

Afbeelding blog 'Hoe vinden we een camping voor ons gezin?'
De zon begint buiten te schijnen (eindelijk) en je hebt zin in een vakantie. Helaas duurt het nog even voor je echt op vakantie kan, maar het is van belang om wel vast iets te boeken. De leukste campings zitten natuurlijk als eerste vol en die wil je niet voorbij laten gaan.Er is op internet en in reisorganisatie boekjes een bulk aan informatie te verkrijgen over de meest geschikte campings voor jonge gezinnen. Zo zijn er veel ervaringen te lezen van andere moeders of families, maar is er ook een grote keuze aan waar en hoe je wilt kamperen. Daarom is de eerste keuze die je moet maken; in welk land wil ik gaan kamperen en ga ik met het vliegtuig of met de auto? Dat maakt het zoeken al een stuk makkelijker.   Camping voor het gezin

Zoekopdracht naar een camping verfijnen

Als je dan het land en het vervoer hebt gekozen, bijvoorbeeld Nederland, dan kan de echte zoektocht gaan beginnen. Je kan jezelf afvragen: wil ik met de eigen caravan of tent, een stacaravan, een huisje, een safaritent of een chalet? Daarnaast zijn er niet voor niks een aantal sterren gegeven ter beoordeling van de camping. Wil je een kleine goedkope camping dan is 1 of twee sterren voldoende, maar wil je meer luxe en entertainment dan zou je voor de vijf sterren kunnen gaan. Het is goed om voor jezelf een aantal punten op te schrijven waar de camping voor jullie aan moet voldoen. Denk daarbij aan de ligging bij het strand, aanwezigheid van zwembaden of glijbanen, winkels in de buurt, entertainment voor de kinderen. Denk daarbij niet alleen aan het geld, maar ook aan de praktische zaken. Een kleinere goedkopere camping is leuk maar dat betekent dat er geen activiteiten zijn voor de kinderen. Op een grotere camping is de kans ook groter dat er leuke vriendjes of vriendinnetjes voor je kinderen zijn en misschien wel een mooi zwembad met glijbanen.  

Knopen doorhakken bij het kiezen van een camping

Je kunt op google zoeken naar camping voor jonge gezinnen of campings met peuters. Je krijgt dan vanzelf verzamelsites te zien die een overzicht aanbieden van allerlei campings in een bepaalde regio of je kunt zoeken aan de hand van specificaties, bijvoorbeeld Petit Paradis. Dit is handig en levert je snel een duidelijk beeld op. Uiteraard hebben een hoop campings ook eigen websites waar je meer informatie kunt vinden. Het kost wat meer tijd om deze apart door te nemen, maar je hebt wel meer informatie. Uiteindelijk vind je zo hopelijk de camping waar jullie een leuke en gezellige vakantie gaan beleven waar voor ieder kind iets leuks is. Succes met zoeken en een fijne vakantie met je kleintje!   Gaan jullie deze zomer met de kinderen naar een camping? Reageer ook!   Geschreven door mama Linda

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je