{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe stimuleer je de ontwikkeling van jouw kindje?

Al van kleins af aan is jouw kindje een nieuwsgierige onderzoeker, altijd op zoek naar nieuwe indrukken welke goed zijn voor de ontwikkeling. Toch is alleen de nieuwsgierigheid niet genoeg om de ontwikkeling van je kindje optimaal te ondersteunen.

Afbeelding blog 'Hoe stimuleer je de ontwikkeling van jouw kindje?'

Invloed van voeding

Om de ontwikkeling van je kindje optimaal te ondersteunen is gezonde voeding een essentieel onderdeel. Omdat je jouw kindje alleen het aller beste wilt geven, doet Nutricia al meer dan 100 jaar onderzoek naar de invloed van voeding op de eerste levensjaren. Dit doen zij in het grootste kindervoeding research centrum van Europa! Wat veel mensen niet weten is dat voeding veel meer is dan alleen een stofje dat de honger wegneemt. Voeding is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het immuunsysteem van je kindje. 

Meer dan 400 wetenschappers

De wetenschappers streven ernaar om altijd voorop te lopen zodat de voeding van Nutricia kan worden gemaakt op basis van wetenschappelijke inzichten. Deze inzichten hebben aangetoond wat werkelijk belangrijk is voor de ontwikkeling van je kindje. Nutricia deelt deze inzichten graag zodat jij als kersverse mama je kindje kunt ondersteunen bij de ontwikkeling. 

Benieuwd naar wat meer dan 100 jaar onderzoek nog meer doet voor jouw kindje? Bekijk de video hieronder.

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je