{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe onze reis een doorstart maakte.

In oktober 2013 raakten wij voor de tweede keer in verwachting. (De eerste keer werd helaas een miskraam, zie eerdere blog.)

Afbeelding blog 'Hoe onze reis een doorstart maakte.'

In oktober 2013 raakten wij voor de tweede keer in verwachting. 

(De eerste keer werd helaas een miskraam, zie eerdere blog.)

Nu, in oktober was het dus weer zover! We waren heel erg blij en ook heel erg onrustig! Ik probeerde heel erg om de rust te bewaren en me er niet mee bezig te houden dat het mis kon gaan. Maar oh wat was dat moeilijk. 

Zeker ook omdat ik nog met mijn hoofd bij de vorige zwangerschap zat en de uitgerekende datum daarvan nog niet voorbij was. 

Toen die datum dichterbij kwam raakte ik steeds verder in de knoop emotioneel. Ik was toen ongeveer 16 weken. Op een zeker moment riep ik uit naar God om hulp en rust.

Zijn antwoord kwam in de vorm van een jas!

Sommigen van jullie zullen zelf misschien wel eens hebben ervaren hoe God alledaagse zaken kan gebruiken om iets duidelijk te maken. 

Ik had sterk de wens voor een positiejas.. Aangezien we er zelf geen geld voor hadden, had ik God gevraagd of Hij er in wilde voorzien. Tot op het moment dat ik naar God riep om hulp had ik nog geen antwoord gekregen en ik had die wens verder naast me neer gelegd. Soms voorziet God (nog) niet in wat we vragen met een reden, dus ik liet het los. 

We gingen op een mooie zaterdag de babykamer die we op marktplaats hadden gevonden bekijken en ophalen en diezelfde avond zouden we gaan kijken voor een tweede hands kinderwagen. We kwamen bij die mensen en hadden een gezellige klik. Na wat kletsen en het besluit de wagen te kopen, zei die dame ineens: ik heb nog een positiejas, maar 40, zou je daar interesse in hebben? Je mag m zo meenemen!

Het was net alsof God daar in die kamer stond en zei: Ik ben erbij en ik zorg voor je!

Die jas was precies mijn maat en smaak, dus met plezier aangenomen  en gebruik van gemaakt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je