{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe mijn man hoorde dat hij vader werd

​Hoe ik mijn man tijden een fotoshoot vertelde dat hij vader zou worden..

Afbeelding blog 'Hoe mijn man hoorde dat hij vader werd' Achtergrond blur afbeelding

Ik werd niet ongesteld,  direct dacht ik.. Misschien ben ik zwanger.. In mijn pauze kocht ik een zwangerschapstest en zodra ik thuis was ben ik gaan testen.. en? ZWANGER!

Ik schrok en was blij tegelijk. Wat moest ik nu doen? Eerst nog maar eens een dure test kopen voor de zekerheid. Toen deze test ook positief was wist ik het echt zeker. Ik ben zwanger en moet het nu aan Paulus vertellen.

Al snel vond ik een fotograaf bij ons in de buurt, ik belde hem met mijn verhaal "Ik ben zwanger en wil het graag via een fotoshoot  aan mijn man vertellen". De beste man had zoiets nog nooit meegemaakt en maakte de volgende avond tijd voor ons. Onder het mom van " schat ik heb als verrassing een loveshoot geregeld voor ons " gingen we de volgende avond naar het park.  Alles was besproken met de fotograaf maar om mijn zenuwen onder controle te houden zou meer nodig zijn:-)

Na een tijdje haalde de fotograaf 2 krijtbordjes tevoorschijn .. nu ging het gebeuren! Met de ruggen tegen elkaar, zittend op een bankje schreven we allebei iets liefs op het bordje..

Ik schreef "JE WORDT PAPA". Met het bordje tegen mijn buik geklemd gingen we tegenover elkaar staan. Toen de fotograaf een goede positie in had genomen om het gezicht van Paulus goed te kunnen vangen riep hij.. 1,2,3.. Draai  de bordjes maar om! Het gezicht van Paulus was geweldig! Ik zag hem lezen, iets verwerken, nogmaals iets verwerken en langzaam maar zeker keek hij steeds blijer! Wat was hij verrast! Hij had dit niet aan zien komen maar was ontzettend blij en gelukkig. Ik heb maar 1 dag gewacht om het grote nieuws te vertellen (langer had ik trouwens niet volgehouden)  maar wat was ik opgelucht dat het er uit was! Ondertussen hebben we samen een prachtige dochter. Fébe is in december geboren en we genieten met volle teugen van onze kleine meid.

Van de hele fotoshoot hebben we een fotoboekje gemaakt en die laten zien aan familie & vrienden zodat ook zij op een bijzondere manier te weten kwamen dat wij papa & mama zouden worden.

Voor wie de volledige fotoshoot wil zien inclusief het gezicht van mijn man..

http://www.fotografiegertenbach.nl/blog/2015/06/co...

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken