{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe komt die baby in je buik?

Hoe komt die baby in je buik? Seksuele opvoeding van kinderen tussen 0 en 6 jaar.

Afbeelding blog 'Hoe komt die baby in je buik?' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag kwam het tijdens mijn stage over het onderwerp kindermisbruik/kindermishandeling (ik loop nu een co-schap bij de Jeugd GezondheidsZorg). Ik kreeg meteen een heel boekwerk over alles wat ermee te maken heeft in mijn handen geduwd. Één van de folders, deed me meteen denken aan alle mama's op Mamaplaats ;)

Hoe komt die baby in je buik?

De folder van RutgersWPF geeft informatie over allerlei zaken die met het ontdekken van het lichaam te maken hebben, voor kinderen van 0 tot 6 jaar. 

Er staan vragen in van mama's, waarop meestal een geruststellend antwoord kan worden gegeven. Het gaat van 'Mijn baby heeft soms een stijf piemeltje, is dit normaal?", tot "Mijn zoon van vier wil graag een roze jurk aan, net als de meisjes uit zijn klas. Hoe moet ik hierop reageren?". 

Heerlijk herkenbaar!

Vandaar dat ik hem ook met jullie wilde delen. Er staat echt voor iedere mama een 'aha-momentje' in. De volledige folder vind je hier! Mocht je al oudere kinderen hebben, ook daar hebben ze folder voor ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je