{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe ik mijn kinderen wil opvoeden.

Hoe ik mijn kinderen wil opvoeden.....pfff dat zet me aan het denken en ik maakt veel los. Ik doe in ieder geval mijn uiterste best.

Afbeelding blog 'Hoe ik mijn kinderen wil opvoeden.'

Hoe ik mijn kinderen wil opvoeden.......uiteraard wil ik dat ze respect voor anderen mensen hebben en ik doe mijn uiterste best om normen en waarden bij te brengen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het opvoeden soms echt wel een opgave vind. Ik ben geen moeder die het mooier maakt dan dat het is.....ik vind het het soms echt zwaar 3 jonge kinderen opvoeden , maar ik doe het met alle liefde die ik in me heb. Tja en ik vloek wel eens in het bij zijn van de kinderen, ik maak fouten en probeer mijn kinderen mee te geven dat fouten maken en sorry zeggen geen schande is. 

Ik wil dat mijn kinderen vooral (gaan ) doen waar ze gelukkig van worden en dat ze lekker in hun vel zitten. Tot die tijd vooe dat ze hun vleugels  uitspreiden en de wereld gaan verkennen , houd ik ze nog lekker dicht bij me en probeer ik ze vooral op te voeden waarvan ik denk dat ik daar goed aan doe en niet wat anderen verwachten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je