{{ message.message }}
{{ button.text }}

hoe gaat mijn eerste verjaardag als mama zijn?

Binnenkort ben ik jarig en dat word mijn eerste verjaardag als mama ..

Afbeelding blog 'hoe gaat mijn eerste verjaardag als mama zijn?'

wat wil je hebben voor je verjaardag?

Ik vond dat altijd al.een moeilijk vraag en sinds dat ik mama ben vind ik die vraag nog moeilijker!  Wat heel stom klinkt natuurlijk want er zou toch wel altijd iets moeten zijn wat je hartje verlangd of iets wat je toch wel graag wilt hebben? Maar dat heb ik allemaal al sinds dat ik mama ben geworden is mijn allergrootste wens en droom uit gekomen! ( klinkt zweverig sorry )

Ik wil mijn verjaardag eigenlijk niet eens vieren..... en dat is niet omdat ik niet "oud" wil worden/lijken maar het hoeft voor mij persoonlijk niet zo... ik vond het vroeger als kind en tiener helemaal geweldig!  Maar sinds dat ik in de 20 ben vier ik het niet meer zo uitgebreid.... gewoon (gezellig) met familie. .. 

Vaak was het niet zo gezellig want ik heb een hele grote familie en er is altijd wel ruzie etc. En vaak ook op mijn verjaardag was er altijd wel iets aan de hand en moest je het in verschillende tijdzones afspreken want die komt niet als die er is en vice versa....en nu dat er in mijn familie geen problemen meer zijn, zijn er nu wel van dat soort problemen in mijn schoonfamilie.

Of er gebeurt een ramp net voor mijn verjaardag  (9-11) er is altijd wel iets dat mijn verjaardag een domper gaf! 

Nu valt mijn verjaardag dit jaar op een zaterdag dus iedereen gaat er vanuit dat ik het gewoon vier ( ookal zeg ik dat ik het niet vier krijg ik toch visite ) en dus halen we toch maar taart.... 

Maar dan die vraag wat wil je hebben?  Staat stom denk ik als ik zeg pampers of billendoekjes hahaha of handoeken en theedoeken voor in de keuken... wat moet je toch in hemelsnaam vragen voor je verjaardag? 

Het aller mooiste van de hele wereld heb ik al dat is mijn zoontje ♡

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je