{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij gaat vreemd. Wraak of niet... En dan ben je zwanger

Hij ging vreemd al veel te lang. Ik wilde wraak. Ik raakte zwanger maar van hem of van de wraak die ik genomen had.. volg me in me blog

Afbeelding blog 'Hij gaat vreemd. Wraak of niet... En dan ben je zwanger' Achtergrond blur afbeelding

zwanger dat is volgends mij het mooiste wat je kan overkomen. Tijden lang was de relatie tussen mij en mijn ex niet goed. Ik vertrouwde hem niet hij ging vreemd ik wist het zeker.

We kregen er ruzie om hij belde mij Op en zei als ik thuis zou komen dat hij mij zou vermoorden. Zo snel als ik kon pakte ik mijn spullen ik was zo bang want dit was niet de eerste keer dat hij zo iets zei of iets deed me een klap verkocht of erger. 

Ik pakte dus me spullen en ging er vandoor. Via een vriendin hield ik contact om te weten of hij al thuis was. Of er aan kwam zei reed langs om te kijken of er nog iets van me huis overbleef. 

Ik wist precies wanneer hij thuis was mijn telefoon bleef overgaan en apps waar je u tegen zegt. Toen was het stil. Dat vond ik raar ik lichte wat vrienden in en kwam er al snel achter dat hij bij een meisje was. 1 en 1 is voor mij 2 dus ik wilde wraak eerst zeggen dat je me gaat vermoorden en dan ga je vreemd.

Het deed me pijn ik was woest ik haate hem als die gevoelens wat moet ik nou waar pak ik hem mee of toch weer niet die avond verliep anders dan verwacht met de nodige verwaring later in me blog... Sorry voor de misschien gekke opbouw maar dit is mijn eerste blog in me leven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je