{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hieperdepiep voor mijn grote kleinste frummeltje!

Van baby naar grote jongen, dit is een brief aan mijn grote kleine frummeltje!

Afbeelding blog 'Hieperdepiep voor mijn grote kleinste frummeltje!'

Mijn liefste grote kleinste frummeltje,

Ik weet nog als de dag van gisteren dat je geboren werd. Mama was een beetje klaar met de zwangerschap, want het werd nogal zwaar aan het einde. Gelukkig werd je iets eerder dan de 40 weken gehaald, maar de manier waarop was pittig. Omdat mama, voor jouw bestwil, tijdens de bevalling aan de antibiotica moest, werd je in het ziekenhuis geboren. Na een snelle, maar heftige bevalling, werd jij 3 jaar geleden om 19.43 uur ’s avonds geboren. Wat was ik blij dat je er was en dat we eindelijk jouw naam aan de wereld bekend mochten maken.

Helaas ging het na de bevalling niet zoals het zou moeten en moest je een nachtje aan de apparatuur, gelukkig ging het de volgende dag zo goed dat je lekker mee naar huis mocht. Helaas bleek dit van korte duur en moest je na 5 dagen weer terug naar het ziekenhuis wegens onverklaarbaar afvallen.

noud_1454925173.jpg

Wat bleef je kwakkelen dat eerste jaar en wat hebben wij ons een zorgen gemaakt. Onverklaarbaar afvallen, koemelkallergie, longontsteking, alles heb jij en daarmee ook wij dat eerste jaar meegemaakt. Net voor jouw eerste verjaardag kreeg je jouw eerste operatie. Voor de eerste keer ging de neusamandel er uit en kwamen er buisjes in de oren. Echter waar we hadden gehoopt dat dit alles beter zou maken, was het tegenovergestelde helaas het geval.

Ondanks al deze vervelende fysieke ongemakken, ontwikkelde je je echt gigantisch goed. Het leek wel of je juist extra hard ging en jezelf wel even aan de rest van de wereld wilde bewijzen. En waar je zo veel ziek was en zo vaak aan de antibiotica moest, bleef je zo ontzettend vrolijk, lekker ventje!

Inmiddels zijn we al heel wat operaties en antibiotica kuren verder en gaat het fysiek nog steeds niet helemaal zoals we graag zouden willen, maar de manier waarop jij in het leven staat is geweldig. Je bent zo’n ontzettend lekker mannetje wat bruist van energie en levenslust. Jij geeft ons leven extra kleur en daar zijn wij gigantisch blij mee.

Gisteren was de dag waar jij al een hele tijd naar uitkeek, jouw derde verjaardag. Je kon bijna niet wachten! Wat heb je deze dag ontzettend goed doorstaan en wat genoot je van alles en iedereen. De mooie versierde kamer, de mooie cadeautjes die je kreeg en de lekkere taart. Jouw voetbaltenue was jouw grote trots, deze wilde je ook niet meer uittrekken. Groot gelijk had je!

collage-1454924719077%20(1)_1454925283.j

Lief schatje van mij, ik wilde jou nogmaals zeggen hoe ontzettend trots ik op je ben en hoeveel ik van jou hou!! Op naar jouw 4e jaar, hopelijk met wat minder fysieke ongemakken. Papa en mama zullen er altijd voor zorgen dat we jou het beste zullen geven wat jij verdient!

Dikke kus,

Mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je