{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het Walter-pakket is gearriveerd!

Het Walter-pakket dat gewonnen is, is gearriveerd. Een leuke reactie van een winnaar op Mamaplaats.

Afbeelding blog 'Het Walter-pakket is gearriveerd!'
Het Walter-pakket is gearriveerd..!! In een mooie blauwe doos kwam de postbode naar de deur gelopen, het eerste wat ik zei tegen mijn zoon toen ik de postbode zag, was "volgens mij is dat de walterdoos..!! " En ja hoor. Mijn zoontje op de bank gelegd, met de grote doos naast hem. Hij keek zijn ogen uit, met grote ogen brabbelde hij "ooeeee". Ik heb hem alle spulletjes laten zien en natuurlijk een foto samen met hem en walter geknipt.. want walter is een lekkere knuffel draak... Heel erg bedankt.. we zijn er super blij mee..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je