{{ message.message }}
{{ button.text }}

het VVE traject.

mijn jongste mannetje krijgt ook al een vve indicatie.

Afbeelding blog 'het VVE traject.' Achtergrond blur afbeelding

Vanmorgen zijn we dan weer eens naar het cb geweest. Alles qua lichamelijke groei ligt prima op schema. Het is een actieve jongen dus dat hij iets onder het gemiddelde zit is helemaal geen probleem. En toen kwam het praten aan de beurt. Net zoals mijn oudste lars praat stefan weinig tot niet. Ik als zijn mama weet altijd wel wat hij bedoeld. Ook zijn gebaartjes snap ik prima. Omdat ik met lars op advies van de logopediste bepaalde oefeningen doe en dergelijke doe ik dat natuurlijk automatisch ook met stefan maar die pikt het toch nog niet echt. De arts van het cb viel het dus ook op en zij adviseerde meteen het vve traject te starten voor stefan. ik heb gelijk gezegd dat dat prima was. Mijn ervaringen met het vve traject zijn alleen maar goed omdat lars in hetzelfde traject zit.

Maar toch bekruipt me wel eens het gevoel dat het aan mij ligt dat ik toch niet genoeg stimuleer. En dat terwijl ik meerdere boekjes met ze lees, alles benoem wat ze aanwijzen of wat ik in mijn handen heb en dergelijke. En toch zijn beide van mijn heren traag met praten. Ik heb dit ook al eens besproken met de logopediste en zij vertelde ook dat sommige kinderen gewoon langzamer zijn hiermee en dat dat niet altijd de schuld van de ouders is. En toch.....af en toe blijft het knagen.

voor de mensen die het niet weten VVE staat voor Voor en Vroegschoolse Educatie.

Tags: #Kids & Zo, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je