{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het vervolg van hoe het begon.

In mijn eerste blog heb ik verteld hoe wij net gingen samenwonen en de zorg kregen over ons eerste "kindje". Nu het vervolg..

Afbeelding blog 'Het vervolg van hoe het begon. ' Achtergrond blur afbeelding

Na een geweldige tijd in ons anti-kraak huisje is de tijd aangebroken dat wij hier uit moesten. Als je kiest voor een anti kraak huis dan weet je dat je er op een gegeven moment uit moet omdat de huizen worden afgebroken zodat er weer nieuwe huizen gebouwd kunnen worden. Wij wouden wel graag een eengezinswoning omdat ons huisje een hobby woning was met veel ruimte. Dit betekende 3 verdiepingen met 3 slaapkamers aparte woonkamer en aparte keuken, een hobby kamer beneden en een garage. Erg veel ruimte voor 2 personen en hierdoor erg veel spullen in huis. Ondanks dat wij op veel woningen hebben gereageerd werden wij maar niet uitgeloot voor een eengezinswoning. 1 reactie op een flat.. en hoppa! Eerste uitgeloot! Gezien de haast die wij hadden om te moeten verhuizen hebben wij deze flat maar geaccepteerd. Wij hadden uiteindelijk toch het idee om weer te gaan verhuizen omdat er in een flat ook niet echt ruimte is voor gezinsuitbreiding. Toen wij daar gingen kijken voel het ons behoorlijk mee hoe het er allemaal uit zag en wij konden hier meer dan prima wonen met ons 2 en onze kat Tygra. 

In mei 2013 zijn wij dan ook verhuisd en het was best wennen in deze kleinere ruimte. T werkte nog fulltime en ik zat nog steeds op school. Gelukkig wel in een afrondende fase! De feestjes bij ons thuis bleven onverminderd doorgaan en gelukkig hadden de buren verder geen last van ons. Helaas.... Wij kregen wel na enige tijd last van een ander flat in ons portiek. Het werd daar steeds drukker en vooral op rare rijdstippen. S nachts. Het bleek dat daar drugs werd gehandeld en hier hadden wij erg veel overlast van.  Er werd bijvoorbeeld s nachts om 3 uur bij ons aangebeld of wij de deur even open wouden doen, omdat die mensen zelf de bel er achter weg hadden gedaan. Er was veel ruzie in dat flat, de "snelle bezoekers" maakten veel lawaai in het trappenhuis en zodra je deze mensen ging aanspreken werden zij agressief. Dit heeft helaas aangehouden totdat wij daar weer weg zijn gegaan. 

September 2013. Vrienden hebben ons gevraagd of wij mee wouden op vakantie naar Italië. Lekker vakantie vieren met 2 stellen. Dit leek ons natuurlijk hartstikke leuk! Onze 2e vakantie samen maar wel met iemand erbij. Onze eerste vakantie ging naar Lanzarote en mochten wij mee met mijn moeder en (stief)vader op huwelijksreis. Wat voelden wij ons bevoorrecht!! Voordat wij naar Italië zouden gaan had ik eerst mijn zusje gevraagd of ze op Tygra wouden passen, dat wou ze gelukkig dus konden wij onbezorgd op vakantie. Wij hebben daar veel gedaan, gezien en gedronken. Ook daar was het nog lang leve de lol. Wij zaten in een vakantiehuisje en konden gaan en staan waar wij wouden. De heren zorgden dagelijks voor het ontbijt.. wat wou je nog meer. Uiteindelijk ging de vakantie natuurlijk veel te snel weer voorbij en begonnen wij aan de lange rit terug naar huis. Eenmaal thuis aangekomen hebben wij direct onze spullen weer uitgepakt en hebben wij een bezoekje gebracht aan onze ouders om weer even ons gezicht te laten zien. Mijn ouders zijn gescheiden en hebben weer een nieuwe man en nieuwe vriendin gevonden. Wij zijn dus gezegend met 3 paar ouders. Heerlijk :-)

Eind september hebben wij ons 2e "kindje" in het gezin mogen verwelkomen. Wij vonden dat Tygra een vriendje nodig had om mee te spelen. Voorheen kwam Tygra namelijk altijd buiten maar sinds wij in het flat wonen is hij nooit meer naar buiten geweest. Dit vonden wij eigenlijk best wel zielig en daarom hebben wij besloten om nog een kitten erbij te nemen. Een erg goede vriendin van ons had toevallig een nestje waar 2 kittens uit zijn gekomen en daar mochten wij er eentje uit kiezen. Sindsdien had Tygra er een klein, lief en pittig speelmaatje bij. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je