{{ message.message }}
{{ button.text }}

het mooiste moment uit mijn leven <3

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was van onze dochter Feline <3.

Afbeelding blog 'het mooiste moment uit mijn leven <3 '

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was, was op een doodgewone zaterdag. En aan die 'doodgewone zaterdag' is een hoop vooraf gegaan.

Mijn vriend en ik wilde graag een kindje, we kende elkaar al ruim 6 jaar en hadden op dat moment een jaar een relatie, woonde samen, allebei een goede baan.. dus ja, waarom niet? Ik was gestopt met de pil en we besloten er vooral 'niet te veel mee bezig te zijn'.
Nou de eerste paar maande lukte dat nog wel, maar na een paar maanden gewoon ongesteld te zijn geworden kwamen toch de ovulatie testjes in huis.

Na 7 maanden stond ik ineens met een positieve test in mijn handen, hij was niet heel duidelijk, maar een streepje is een streepje toch?
ik was helemaal door het dolle heen en wilde het liefst direct alles regelen. Moet ik de verloskundige al bellen? wat moeten we allemaal regelen? wat voor kamer zullen we kiezen?
Ik had het mijn moeder al verteld.
En toen ineens na een week, BLOED. best veel bloed.. dit kon niet goed zijn!
Ik heb het afgewacht en het leek gewoon op een ongesteldheid. jeetje wat heb ik gebaald toen zeg, ik was verdrietig en teleurgesteld.

De maand erna direct weer druk in de weer met de ovulatietestjes. Ik wilde dit zo snel mogelijk 'vergeten' en hopen dat het snel weer raak was. op een vrijdag moest ik ongesteld worden, geen bloed te bekennen.. ik had zwangerschaptestjes besteld op internet en die zouden die zaterdag binnen komen. Zaterdag om 13:30 kwamen de testjes binnen via te post.
Ik (met zoveel geduld als ik heb..) rende gelijk naar de wc en deed een test.
En ineens verschenen daar 2 streepjes! 2 hele duidelijke streepjes! Ik rende naar mijn vriend toe in de woonkamer
'kijk schat! hij is positief!'
' oh oke' antwoord mijn vriend een beetje vlak.
' ben je niet blij?'
' Dit is toch zoon stom ovulatie testje?'
' NEE dit is een zwangerschapstest!'

Hij wilde het niet geloven totdat in de verpakking liet zien. BLIJ dat we waren! en dat al na een maand! dit hadden we totaal niet verwacht!

Ik heb een hele fijne zwangerschap gehad, zonder te veel kwaaltjes en ook op mijn bevalling kijk ik ook heel positief terug!
op 01 oktober 2015 is onze mooie dochter Feline geboren <3 en nu word ze over 1,5 maand alweer 1 jaar!
zo bizar.. dit eerste jaar is zo onwijs snel gegaan. Het is zo bijzonder om zo'n klein mini babytje uit te zien groeien tot een 'echt' mensje. Ze leert elke dag weer dingen bij en ik ben onwijs trots op haar! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je