{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het moment waar ik zo naar uit keek!

Ik schreef er al eerder een blog over. 'Mijn' park. Waar ik al jaren kom. Onlangs nog met dikke buik en vandaag met onze dochter! Magisch!

Afbeelding blog 'Het moment waar ik zo naar uit keek!' Achtergrond blur afbeelding

Jaja, het moest er toch van gaan komen he. De eerste wandeling naar 'mijn' park. Eerst natuurlijk herstellen van de bevalling maar ondertussen zijn we bijna 4 weken verder. Al 4 weken mama en papa van het mooiste meisje!
En dat mooie meisje wilde ik maar wat graag meenemen naar dat park.
Vandaag was het zo ver! De zon schijnt volop. Het is lente op 30 oktober! Heerlijk weertje. En daar profiteren we van!
De hond nemen we ook mee en zo zijn we, met ons gezinnetje compleet, aan de wandel geslagen.
Een redelijke ronde, waarvan ik nu zeker wist dat ik het wel weer aan kon. En dat was ook zo. Had nog wel wat meters er aan kunnen plakken voor mijn gevoel maar ik besef mij ook gewoon dat het nog geen maand geleden is dat ik bevallen ben.
Samen met onze dochter heb ik lopen stralen daar. De bomen zijn rood, oranje, bruin en groen en weerspiegelen prachtig in het water. De fonteinen zijn ook gewoon nog aan en dat blijft een prachtig geluid geven. Stromend water. Ik hou er van!
Mijn eerste keer in dat park als mama.
Ik voel mij trots, ik voel mij super gelukkig!
Voornemen is om elk jaar een foto met ons kleine meisje daar te gaan maken. Dat zal een bijzondere collectie worden!
Het is zondag! De perfecte zondag. Eerst een gezinswandeling met een heerlijk zonnetje en daarna lekker naar huis voor een bak koffie.
Van die koffie is overigens niks gekomen. Eerst die kleine...die wilde wel weer wat eten. En zo besef je het gewoon weer. We zijn nu ouders. Onze dagen draaien helemaal om haar. En ik vind het geweldig!
Nu alleen nog een balans zien te vinden. Dat ik mijzelf niet helemaal vergeet.
Ik ga zo op in het moederschap (en dan ben en blijf ik ook nog gewoon een chaoot) dat ik 10 dingen tegelijk wil doen. Voor haar en met haar. Zij is mijn ALLES! Nouja onze alles. Ik wil niet voor haar vader spreken maar als ik hem samen met haar zie dan kan ik alleen maar heel breed grijnzen!
Love my life! En alles en iedereen er in!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je