{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het maken van het baby-album

Na lang uitstellen er eindelijk aan geloven... het baby-album maken !

Afbeelding blog 'Het maken van het baby-album'

Ik heb het uitgesteld... veel te lang uitgesteld. Mijn zoontje is inmiddels 15 maanden en ik ben zondag pas begonnen met het baby album maken. Of nou ja baby album maken, was ik maar al zo ver. Laat ik het zo zeggen ik ben begonnen met het uitzoeken van de foto's. Ik ben nu geloof ik bij dag 3. We hebben zoveel foto's en op allemaal zie ik wel iets leuks of moois waarom ik die in het album zou willen hebben. Nu weet ik weer waarom ik het al die tijd heb uitgesteld. Maar ja de klus is er alleen maar moeilijker op geworden!
Dan niet te vergeten dat er niet alleen leuke en mooie foto's van de camera zijn, maar er ook nog heel veel op onze telefoons staan. 
Maar het begin is er!  Als ik eenmaal op gang ben zal het wel meevallen, toch?

Het babyalbum zelf ligt al klaar. Klaar om de foto's in te gaan plakken. Heb nog overwogen het digitaal te doen, maar vind het eigenlijk wel heel tof om gewoon een ouderwets boek te maken met mijn eigen handgeschreven stukjes en de foto's ingeplakt. 
Bij veel foto's heb ik ook al hele verhaaltjes in mijn hoofd om er bij te schrijven.  Het zal alleen nog even duren voordat ik al die foto's ben doorgeworsteld.
Was ik maar eerder begonnen, had ik het maar steeds bijgehouden. Ergste is , ik was er voor gewaarschuwd ! "Houd het vanaf het begin bij anders is het niet te overzien.".  Ja, het klopt helemaal. Maar met alles wat op je af komt heb ik daar niet meer aan gedacht. Tot het te laat was..

Ik ga mezelf er nu maar toe dwingen om op de vrije momenten steeds een stukje uit te zoeken. Zo beetje bij beetje lukt het dan wel. En tegen die tijd is er vast een vakantie gepland waar ik alles in kan gaan plakken en de mooie momenten kan opschrijven. Daar kijk ik dan wel weer naar uit. Alle momenten weer herbeleven. 

Hoe hebben jullie dat gedaan? Vanaf het begin bijgehouden of ook te laat er aan begonnen? En hebben jullie gekozen voor een ouderwets fotoboek of het digitaal gemaakt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je