{{ message.message }}
{{ button.text }}

het lief en leed dat kinderen heet

Een dame van 5, een lekkere drukke dreumes van 2, een wolk van een dochter die volgende maand 1 jaar word..owjah en bijna 37 weken zwanger!

Afbeelding blog 'het lief en leed dat kinderen heet ' Achtergrond blur afbeelding

Ik zal jullie meenemen in mijn dagelijkse leven met 3 kinderen, een eigen zaak, 37 weken zwanger,en een schat van een vent.

Ik was nog maar net bezig met de hoofdtitel te schrijven en ben ondertussen al 4 keer opgestaan omdat Dobus Bumba en plop toch niet aan meneer z'n wensen voldeden.

Nu ik eindelijk weer op m'n stoel zit ga ik maar eens proberen m'n bak koffie van vanmorgen met ijspegels erop op te drinken.

Vanacht was ook echt weer een nacht om over na huis te schrijven..onze dochter is inmiddels 11 maanden het woordje slapen komt eigenlijk niet in haar vocabulair voor met als gevolg dat mijn bed een soort van geheime minnaar is geworden...de momenten dat ik mijn dekentje vast mag houden koester ik ook diep..

Mijn man kwam met het leuke idee om haar rond 12 uur wakker te maken voor de fles "misschien slaapt ze dan snachts wel door",grapjas geloof je het zelf,mevrouwtje had haar flesje leeg en ik breng haar terug naar boven geef haar nog een lekkere dikke knuffel en zeg ga maar lekker slapen schatje, tegen beter weten in natuurlijk want op het moment dat mijn grote teen mijn bed aanraakt gooit ze alle registers open en is zowat heel de straat wakker! geen zielig miepje van mama ik voel me eenzaam of ik heb honger ..nee het is echt een bitchattack waarvan je trommelvliezen gewoon beginnen te trillen...

Ik kijk mijn man aan en zeg daar gaan we weer!Ik zo dik als ik ben m'n bed uit gewaggeld ondertussen de rit van  onze slaapkamer naar die van haar 3 keer kramp in m'n kuit gehad,maar ik waggel gewoon door ...tutje gegeven en gevraagd ga alsje alsjeblieft slapen kleine draak! Op dat moment begint ze te lachen en kijkt me aan of ze zeggen wil "maar ik heb toch al geslapen" 

Ik waggel weer terug mijn bed in.Mijn man is ondertussen al vertrokken en ligt heerlijk snurkend en tandenknarsend naast me in ddromenland,ik denk nog bij mezelf fijn dat jij wel kan slapen elke nacht! Zo ben ik tot 03:45 vanacht een keer of 6 m'n bed  uit gestrompeld om onze gillende keukenmeid stil te krijgen , rond 04:00 was ik kapot en bedacht me owjah ze heeft ook nog een papa word eens tijd dat die na 11 maanden ook een keer snachts eruit gaat! Normaal gesproken laat ik hem liggen want hij maakt flinke lange dagen op zijn werk en zijn werk is zwaar...maar hey fulltime moeder zijn met 2 kinderen onder de 2 en nog een van 5 en hoogzwanger zijn is ook geen kattepis....en helaas komen de kabouters mijn huis niet poetsen en mijn eten koken , ik word ook weleens moe..vanacht had ik dus echt zoiets van barst maar ff nu is het jou beurt ...mijn man mopperend z'n bed uit gegaan en ik heb nog even heerlijk kunnen slapen totdat onze lieve kleine jongen vanmorgen zijn halve slaapkamerwand eruit aan het slaan was omdat hij z'n bed uit wilde..

niet kort daarna werd onze kleine draak ook alweer wakker! hier zit ik ddan aan de keukentafel met wallen onder mijn ogen waar ze in Amsterdam jaloers op zijn te kijken naar mijn 2 kleine bengeltjes die op hun gemak tv aan het kijken zijn ...een tikkeltje jaloers ben ik wel wat zou ik ook graag even lekker willen chillen op die bank hahaa ..

De telefoon gaat het is oma ,die belt elke morgen standaard om 8 uur even op om te vragen: hoe gaat het! ja goed hoor oma ,heeft ze lief geslapen ?onze andere dochter slaapt lekker bij oma omdat het vakantie is ..en bij oma mag natuurlijk alles haha ..ja zegt oma ze is boos omdat ze haar boterhammen moet eten en ze wil na mama! toen oma zei dat dat niet kon omdat papa nog werken was zei ze dat ze wel alleen naar huis zou lopen hahaa ik kwam niet meer bij ...heerlijk bijdehand !

Ik kijk ondertussen om me heen en van al het poetswerk gisteravond is al helemaal niets meer te zien...kussens van dde bank over de vloer... speelgoed ligt letterlijk overal ,de hond heeft de halve speelgoedinventaris mee z'n mand in gesmokkeld inclusief de korstjes van de boterhammen en die Dombo zit me aan te kijken alsof hij heel onschuldig is! 

zoonlief die volgens mij in zijn vorrige leven chimpansee is geweest die heb ik al 7keer van de tafel af kunnen vissen..op dat moment transformeert in kanibaal en zowat een stuk uit mijn kont bijt heb ik maar even op de bank gezet ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je