{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is officieel: ik ben weer ondernemer!

​Het is officieel! Sinds vandaag mag ik mij weer 'ondernemer' noemen! Over een droom die uit is gekomen....

Afbeelding blog 'Het is officieel: ik ben weer ondernemer!'

Het is officieel! Sinds vandaag mag ik mij weer 'ondernemer' noemen! En wat voelt dat super zeg! Zoals ik in één van mijn vorige blogs al aangaf had ik nog best wel veel twijfels over het starten van mijn eigen bedrijf, maar door alle lieve en leuke reacties op mijn blog heb ik het laatste stapje durven nemen. Vandaag heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en nu ben ik de trotse eigenaresse van: Lovely Blogs & More.

Maar wat ga ik nu precies doen? Zoals de naam het eigenlijk al zegt heeft het met mijn blogs te maken. Ik heb momenteel namelijk twee blogs waar ik actief op blog, namelijk Blogbymama en Kleine Wondertjes. Via deze blogs deel ik stukjes uit mijn persoonlijke leven en wil ik jullie graag inspireren over uiteenlopende onderwerpen zoals baby & kind, (kids) fashion, gezonde voeding, beauty en nog veel meer. Ik merk dat de blogs goed worden gelezen en dat steeds meer mensen mij of mijn blogs gaan volgen. Superleuk natuurlijk!

proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com

Ik dacht, met deze populariteit moet ik iets doen. In het verleden had ik een eigen webshop en wou ik altijd supergraag online adverteren of samenwerken met sites d.m.v. advertorials, winacties etc. Echter vaak was dit veel te duur voor mij en kon ik alleen maar dromen van het moment dat ik voldoende geld zou verdienen om hier gebruik van te kunnen maken. Maar om voldoende geld te verdienen had ik nu juist die online promotie nodig. Heel tegenstrijdig en frustrerend dus.

Aangezien er momenteel nog ontzettend veel (startende) webshops en bedrijven zijn die ook heel graag hun bedrijf online willen promoten, maar hier geen hoog budget voor hebben, heb ik besloten dat ik deze bedrijven graag wil helpen via mijn blogs. Vanaf vandaag is het daarom nu mogelijk om tegen lage, voordelige tarieven o.a. advertorials, winacties, banners en links op mijn blogs te plaatsen. Momenteel alleen nog via Kleine Wondertjes, maar binnenkort ook via Blogbymama. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.

Overigens is het absoluut niet de bedoeling om een hele commerciële blog te worden. Ik wil vooral bloggen over onderwerpen die aansluiten bij jullie als lezer en bij mij en mijn persoonlijke interesses. Ook zal ik zeker mijn persoonlijke leven met jullie blijven delen. Dat is toch vaak het leukste, een kijkje nemen in het leven van iemand anders, tenminste dat vind ik altijd :) Echter het is ook leuk om geïnspireerd te worden, ideeën op te doen en bijzondere adresjes te ontdekken die je zonder mijn blog misschien niet had gevonden.

Ik hoop in ieder geval dat ik met Lovely Blogs & More mijn blogs interessanter voor jullie kan maken en webshops en bedrijven kan helpen met het succesvol runnen van een eigen onderneming. Want dat is uiteindelijk ook mijn droom :)

proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je