{{ message.message }}
{{ button.text }}

het is er uit:geen baby meer in huis

het eerste levensjaar is voorbij.op naar de volgende fase in haar en ons leven.

Afbeelding blog 'het is er uit:geen baby meer in huis' Achtergrond blur afbeelding

het woord baby is verleden tijd.de tijd van baby geurtjes,huiltjes,afhankelijk zijn is verleden tijd of zo goed als.

wat was het moeilijk om naar mijn dochter haar eerste verjaardag uit te kijken.ik was de enige in het gezin wie er zo over dacht,de jongens vonden het een mijlpaal,terwijl ik elke keer aan het slikken was.geen klein mini mensje meer in huis,vreselijk!

nu zijn we ruim 2 wkn verder en begin ik toch aan het nieuwe te wennen dat een 1 jarige ook wel schattig is(hoewel ik dit natuurlijk al wel wist,maar er domweg niet aan wilde).ze doet je na,probeert verbaal wat duidelijk te maken of wijst er naar en zegt dan:"da".

ze is een heerlijke ondeugende onderneemster,wie helaas nog steeds niet echt van knuffelen houd.

de ontwikkeling gaat met een razend tempo,en ik geniet z贸 van haar.nog steeds een roze wolk.

en als moeder zijnde vind je je kind natuurlijk adembenemend mooi :)

hoe dan ook:er is geen baby meer in huis,maar een dreumes.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je