{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het geweldige aquafun pakket!

Dank je wel voor het geweldige aquafun pakket dat ik heb gewonnen via mamaplaats! Zoals je op de foto ziet, hebben mijn kids er flink plezier van.

Afbeelding blog 'Het geweldige aquafun pakket! '
Dank je wel voor het geweldige aquafun pakket dat ik heb gewonnen via mamaplaats! Zoals je op de foto ziet, hebben mijn kids er flink plezier van. Toen de postbode het pakket bracht, moest er 's avonds natuurlijk gelijk gebadderd worden. Zowel Amber als Ryan spelen met beide badspeeltjes, allebei op hun eigen manier, erg leuk om te zien dat het voor beide geschikt is. Hier gaan we nog veel plezier mee hebben met zijn allen. Dank je wel. Groetjes Audrey

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je