{{ message.message }}
{{ button.text }}

het gaat allemaal zo snel

zitten, rollen, willen staan, lachen, brabbelen. Binnen 4 maanden heb je het allemaal al gehad:o

Afbeelding blog 'het gaat allemaal zo snel'

Het is echt ongelooflijk. Ze zeggen altijd dat je echt moet genieten, omdat het allemaal zo snel gaat. Maar dat het zoooo snel gaat zeiden ze niet. Volgens internet doen ze dingen altijd veel later, maar die van mij niet hoor.

Ze zijn 3 oktober 4 maandjes oud. De een rolt om, lacht de hele dag, brabbelt regelmatig, eet fruit en kan al heel even zelfstandig zitten. De ander rolt, wilt staan (voor zover dat lukt natuurlijk:P), brabbelt de oren van je kop, lacht de hele dag, krijst de hele boel bij elkaar als je niet snel genoeg dat fruit/groente naar binnen stopt en krijgt al een tandje!

Ik heb wel echt geleert dat je niet van internet uit kan gaan en ook lang niet altijd van het consultatiebureau of andere ouders. Ieder kind is anders en ouders erkennen dat wel, maar het consultatiebureau scheert ze over 1 kam. Zo was het echt onmogelijk dat mijn zoontje vorige maand al een tandje kreeg, want op zn vroegst gebeurd dat pas met 4 maanden. Nou, ze mogen komen kijken, want die tand zit er toch echt:P

Ik ben ontzettend benieuwd wat ze de komende maanden allemaal nog gaan leren en of dat net zo snel gaat als die eerste 4 maanden!

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je