{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het eerste jaar van ons mannetje

Hier ben ik weer.. een heftige tijd achter de rug. Maar nu weer tijd om te schrijven.

Afbeelding blog 'Het eerste jaar van ons mannetje'

Na een heerlijke kraamweek met mijn heldin als kraamhulp, begint het nieuwe leven echt. En als ik nu terugkijk op het eerste jaar, wauw wat ging dat snel!

We mochten ons prijzen met een rustige baby die alles best vond. Ging gemakkelijk bij een voor hem vreemde slapen, overal had hij het naar zijn zin.

Langzaamaan komen alle eerste keren voorbij.. en man, wat ben ik vaak trots geweest. Voor mij werd duidelijk dat echt alle clichés waar zijn. 

Helaas waren er ook mindere kanten, ons mannetje heeft nog even in het ziekenhuis gelegen toen hij drie maanden was. Uitgedroogd door het rotavirus. Gelukkig krabbelde hij weer snel op, maar ik werd angstiger als hij ziek werd. Ondertussen heb ik dat los kunnen laten. Ik had alweer andere zorgen, de kleine man dacht wel te kunnen staan. Naar beneden, ach daar had hij zijn eigen manier voor. Loslaten en achterover vallen als een houte plank, bovenop de tegelvloer. Wat hebben toen veel mensen gezegd, ach zal wel meevallen. Totdat hij het in bijzijn van familie deed, iedereen begreep ineens mijn bezorgdheid. Gelukkig was hij dat na een lange maand afgeleerd.

Ondertussen is ons mannetje alweer 14 maanden, de laatste maanden van zijn eerste jaar zijn erg heftig geweest. Maar hier zal ik meer over vertellen in mijn volgende blogs.

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je