{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het blauwe paard van Jackie

Ik zie al voor me hoe mijn moeder haar allerlei andere “leuke” dingen laat zien en zegt: “Jackie kijk, dit is toch veel leuker?!”

Afbeelding blog 'Het blauwe paard van Jackie'

Jackie en Lilly gingen dinsdag met de oppas naar het Sprookjesbos in Enkhuizen.

Met mijn moeder, tante, hoogzwangere nicht en de meiden in de auto op pad, wat leuk!

Ik was aan het werk en kreeg al een fotootje zodat ik kon zien hoe leuk ze het hadden, mooi, toch altijd fijn om te weten.

Nu weet ik dat ze bij het sprookjesbos ook een heel leuk winkeltje hebben, maar dan ook echt leuk! Leuk (houten) speelgoed, verkleedspullen, boekjes en voor een leuke prijs. Toch verbaasde het me niks dat Jackie een oerlelijk blauw fluweel paardje liet zien met blauw haar een kraaltjes erin, deze had ze uitgekozen. Ik zie al voor me hoe mijn moeder haar allerlei andere “leuke” dingen laat zien en zegt: “Jackie kijk, dit is toch veel leuker?!” En dat zij dan zegt: “Nee ik wil dit paard!”

Want dames en heren, blauw is het nieuwe roze. Mede mogelijk gemaakt door oma, en niet te vergeten (hoe kan het ook anders) door Frozen.

En natuurlijk was dit paardje haar nieuwe “beste vriend” mee aan tafel, mee naar bed en mee boodschappen doen. Iedereen in de winkel moest haar paardje bekijken: “Hey mevrouw, heyy kijk mijn mooie paard, ik was in sprookjesbos en ik ging in het schip heel hoog!” Mensen zie je kijken en denken “mmmm jaaajaa het zal wel” maar iedereen is zo lief om de moeite te nemen te zeggen: “wauw mooi blauw paard” of “wat leuk zeg”.

En als ik dan zie hoe blij ze met het paardje is, vind ik het toch ook heel mooi speelgoed!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je