{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het beste kraamcadeau gewonnen!

Helemaal geweldig om de hoes + voetenzak te winnen voor ons kleine mannetje die er in ongeveer 4 weken zal zijn. Het beste kraamcadeau die je je maar kan wensen! Wat zal hij het lekker warm hebben, en wat zal hij lekker kunnen wegdromen in deze droomhoes en voetenzak! En hij zal zeker de show stelen met deze mooie prijs! Helemaal geweldig!

Afbeelding blog 'Het beste kraamcadeau gewonnen! '
Helemaal geweldig om de hoes + voetenzak te winnen voor ons kleine mannetje die er in ongeveer 4 weken zal zijn. Het beste kraamcadeau die je je maar kan wensen! Wat zal hij het lekker warm hebben, en wat zal hij lekker kunnen wegdromen in deze droomhoes en voetenzak! En hij zal zeker de show stelen met deze mooie prijs! Helemaal geweldig! Kan nog niet geloven dat we dit super kraamcadeau gewonnen hebben! Helemaal kriebels in mijn buik toen ik het winnende mailtje ontving! Super bedankt Mamaplaats.nl voor deze mooie prijs! Het is niet te beschrijven hoe blij wij hiermee zijn! (Omdat de kleine man er nog niet is kan ik nog geen foto van ons gelukkige gezinnetje opsturen. Wel heb ik een hele mooie 4D echo foto van onze kleine man met een lach! Maar ik kan zeker wanneer hij er is nog een hele mooie foto van ons gezinnetje en het winnende product opsturen.) Nogmaals super bedankt voor dit leuke winnende bericht! Echt onderste boven van het! Met vriendelijke groet, Shenna Zie hier het kleine lachebekkie al op deze 4D echo!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je