{{ message.message }}
{{ button.text }}

het begin van ons avontuur samen

Geen kindje van mezelf??? Kan ik dat wel?? Wil ik dat wel?? Overwint liefde zo iets groots???

Afbeelding blog 'het begin van ons avontuur samen '

23 jaar pas ben ik als ik m'n huidige vriend leer kennen.. Hij 33. Hoteldebotel kun je het wel noemen. Hij heeft een zoontje van net 5. Voorzichtig in t begin maar steeds vaker doen we dingen met z'n 3-en. Door omstandigheden woon ik al snel bij ze. We hebben het gezellig maar... Ja er is een maar. M'n vriend wil het huisje boompje beestje niet meer. Het is z'n huis. Ik mag er wonen. Maar het blijft z'n huis. Hij wil zeker niet trouwen en.... Zeker geen kinderen meer voor hem... *slik* verliefd als ik ben denk ik dat t goed is zo. Dat gaat een tijd goed maar na een paar x twijfelen van beide kanten en wat geknipper zet ik er een punt achter. 24 inmiddels en ik wil heel graag een kindje. Natuurlijk heb ik verdriet en had ik t liever anders gezien. Na een week krijg ik een brief. Hij wil t proberen... Huh  na een week over zo iets groots van mening veranderen. Dat kan niet denk ik. T duurt nog een aantal maanden voor ik t toegeef. Ik ben net 25 als we er voor gaan. Het is okt 2009. Samen de toekomst in  we zien het wel 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je