{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het begin van een reis met mijn engel in mijn buik...

Hier zal ik vertellen hoe ik er achter kwam dat ik zwanger was en in wat voor situatie ik nu ben

Afbeelding blog 'Het begin van een reis met mijn engel in mijn buik...' Achtergrond blur afbeelding

8 augustus 2016 de dag dat het allemaal begon.ik heb nu al een tijdje een vriend en we wilden graag een kind. Alleen ben ik een moslim en wij zijn nog niet getrouwd dus is het eigenlijk niet toegestaan gemeenschap te hebben voor het huwelijk.wij daar in tegen houden zo veel van elkaar dat we eigenlijk niet konden wachten.   

vandaag stond ik op en ik had een paar dagen eerder al een zwangerschaptest gekocht omdat ik mischien dacht dat ik dit keer zwanger zou zijn.we probeerde het 3 maanden.ik liep naar de toilet en zetten het bekertje naast me neer ik stopte de test er in...en voor ik wist sprong hij naar positief,ik kon het eerst niet geloven ik was blij aan de ene kant maar ook bang.. bang voot wat er zou gebeuren als mijn ouders er achter zouden komen voor het huwelijk.ik en mijn aanstaande man gaan namelijk in november trouwen.ik ging snel douchen en ging richting mijn vriend..

Ik belde op naar zijn telefoon maar die stond uit .het was nog vroeg dus hij zou wel thuis zijn .aangekomen op het station kocht ik nog 1 test voor de zekerheid.en ja hoor die was ook helemaal positief.nu wist ik het zeker.ik ben zwanger al 4 weken .ik kwam aan bij zijn huis en zag zijn hoofd uit de raam steken .hij deed open en zijn vriend was ook thuis dus ik liep verder met hem naar boven .ik liet hem de 2 testen zien en hij keek mij blij aan.ik zag aan hem dat hij het leuk en mooi nieuws vond.

We hebben toen nog na zitten denken over wat er allemaal gaat gebeuren.ik zei tegen hem daar nu niet over te stressen pas wanneer wij samen wonen.dan zouden we het aan mijn en zijn ouders vertellen. Hoe en wat dat weten wij nog niet.dit was dus voor ons allebij even schrikken maar intussen zijn wij alweer bijgekomen. Mijn ouders hebben nog niks gemerkt en ik zit nu in mijn 6e week .

Ik heb over 2 weken mijn eerste echo en over 2 weken begin ik ook met school.ik zal deze hele reis samen met mijn lieve engeltje maken en voor mij maakt het niet uit wat er gaat gebeuren als mijn baby maar in orde zal zijn.ik hoop dat jullie deze reis met mij willen volgen .ik zal iedere 2 weken wat plaatsen tot uiteindelijk de uitkomst wanneer mijn baby er is en de reactie van mijn ouders en hoe het zal gaan met mijn bruiloft met een baby in mijn buik......wordt vervolgt......

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je