{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het afscheid van School is zwaar...

​Het afscheid van de Meidoornschool was zwaar. Voor ons, maar vooral ook voor de juffen...

Afbeelding blog 'Het afscheid van School is zwaar...'

Het afscheid van de Meidoornschool was zwaar. Voor ons, maar vooral ook voor de juffen...De een had het er nog moeilijker mee dan de ander...Ze hebben Wessel de afgelopen vier jaar in hun hart gesloten. En ik denk dat hij daar altijd in zal blijven...Een mannetje wat je nooit zal vergeten. Zijn humor, zijn grapjes, zijn uitspraken, zijn uitspattingen maar vooral zijn aanwezigheid. Alles op zijn Wessels.

Wessel is verwend, hij is de hele school rond geweest met zijn mandarijn spookjes, heeft kaarten en cadeautjes gekregen (Star Wars Hot Wheels, goed gekozen! ;-)), een prachtige diapresentatie en een geweldig mooi fotoalbum zodat hij altijd terug kan kijken op zijn periode op de Meidoornschool. Iedereen heeft nog een hele dikke knuffel van Wessel gekregen en als bedankje voor school hadden Wessel en ik samen een schilderij gemaakt van Wessel zijn handjes en vingertjes. We hebben genoten van het afscheid al voelde het erg dubbel. Enerzijds sluit je een mooie periode af, anderzijds weet je dat er ook weer een nieuwe mooie periode aan gaat komen.

Vier prachtige jaren, veel geleerd, veel beleefd, veel gesteund maar vooral is hij enorm gegroeid. Gegroeid in alle aspecten, zonder liefdevolle toewijding, inzet en enorme stimulans waren we nooit al zover gekomen. Dank jullie wel lieve mensen, we zullen jullie nooit vergeten!
Wil je alvast meer lezen?: www.dekniezebietertjes.nl 

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je