{{ message.message }}
{{ button.text }}

Herseninfarct en een prachtige dochter Nova

Een week geleden precies een week geleden....17 juni papa'is verjaardag.

Afbeelding blog 'Herseninfarct en een prachtige dochter Nova' Achtergrond blur afbeelding

zo daar zijn we weer even....

Was een week geleden wel even moeilijk...17 juni precies een jaar geleden. Lieten wij met 9 weken de miskraam weg halen...

Stom eigenlijk, papa's verjaardag....maar anders moest ik nog een week wachten. Ik was zo verdrietig, dan maar deze dag.

Ik heb niet eens stil gestaan bij deze dag....want onze dochter is alweer 6 weken! Nu ik deze blog schrijf, denk aan deze klote dag....het is nu 1 jaar en 1 week geleden, het geen waar we zo naar uit hadden gekeken. Maar aan een andere kant, het is niet zomaar zo gegaan.

2maanden later was het alweer zover....wat was ik bang. Een week voor dat ik mijn menstruatie moest krijgen voelde ik het gewoon! En ja hoor, zwanger!! Wat ben ik blij dat jij nu in ons midden staat. Ons mooie meisje! Nova jij maakt ons compleet,  dochter en zusje van 2 grote broers. 

Nu ben jij alweer 6 weken oud, wat gaat dat snel zeg...zo lief zo klein! Ons gelukje na alle ellende!

Papa, mama en jou broers zijn gek op je! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je