{{ message.message }}
{{ button.text }}

Herseninfarct en bevallen!!!

Yes we zijn bevallen van een prachtige dochter! Nova 9-5-2016!!!!!!!!!

Afbeelding blog 'Herseninfarct en bevallen!!!' Achtergrond blur afbeelding

jeej!

Daar is ze dan! Onze dochter Nova,  geboren op 9 mei 2016. 

Waar ik zelf al bang voor was...opgenomen in het ziekenhuis. Ik wist wel dat ik een ballon zou krijgen om de bevalling te laten inleiden....maar dat ik moest blijven, was aan de ene kant een domper en aan de andere kant zooooo fijn!

De dag van opname had ik weer zo'n hoofdpijn...tja...die bloeddruk. Die bloeddruk speelt altijd een rol aan het eind van mijn zwangerschappen. Helaas nu ook weer, maar we hadden er wel rekening mee gehouden. 

Ik heb een ballon gekregen om ontsluiting te krijgen. Daarna zou ik een infuus krijgen om de rest op te wekken. Dit keer was het niet nodig...

Het begon allemaal om half 2in de middag. Ik kreeg mijn ballon, en moest wachten tot deze er spontaan uit zou vallen. Wanneer dat gebeurt heb je in elk geval 2 cm ontsluiting en kunnen ze de rest opwekken met een infuus. Ik moest op een gegeven moment naar de wc, plop....ballon viel eruit. Het was 21.00 uur toen.  Ik dacht daar gaan we dan...Nog geen kwartier laten braken mijn vliezen. En vanaf dat moment ging het snel...de ene wee na de andere... om half 10 naar de verloskamer gebracht, waar ik een infuus zou krijgen om de pijn van de weeën te verlichten.  Of te wel het morfinepompje ???? dat hielp dit x niet heel erg...

Ik heb om half 11 dit infuus gekregen en om 22.55 ging deze er alweer af. Ik heb wel 2 x geperst en daar was NOVA! Ik kon haar niet meer binnen houden haha ze wilde er zo graag uit. In 2 uur tijd.... en dan in 5 min, 2 x persen, daar laslg ze al in mijn armen! 

Nova Maria geboren op 9-5-2016! Wat zijn wij trots, samen met haar grote broers. ???? ons kleine meisje en zusje!

Ze is alweer 11 dagen oud....alsof ze er altijd is geweest. Zo lief, zo mooi...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je