{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hemelvaartsdag en moederdag

Wat heerlijk zo een paar dagen vrij zijn! Prachtig weer en zoveel leuke dingen om te doen

Afbeelding blog 'Hemelvaartsdag en moederdag' Achtergrond blur afbeelding

Wat heerlijk zo een paar dagen vrij zijn! Prachtig weer en zoveel leuke dingen om te doen. Op Hemelvaartsdag zijn wij naar het strand van Scheveningen geweest, samen met mijn ouders en broertje. Parkeren daar is echt een verschikking, overal maar max 60 of 120 min. Dus moet je in een garage staan, met dit weer dus super druk. Eenmaal op het strand is Sophie super blij. Heerlijk met het zand spelen en ze ging overal op ontdekking uit. Heel veel andere kinderen waren er ook, ook een meisje die met haar emmertje en schepje zat te spelen. Natuurlijk hadden wij het zelf ook mee maar Sophie vond dat van haar veel leuker! Het meisje vond het alleen geen goed idee en Sophie werd meerdere malen weg geduwd maar snapte de hint niet. Op een afstandje toe kijkend hoe ze het gaan oplossen kreeg ze opeens een pets op haar hoofd. Ja en nu? Waar is dat meisje haar moeder? Gelukkig kwam ze er al aangelopen en probeerde ze het meisje uit te leggen dat Sophie nog klein is en het nog niet begrijpt. Uiteindelijk was Sophie er ook wel klaar mee en kwam maar gauw weer terug naar ons. Vanwege het mooie weer wilde wij ook wel even bij het water kijken, Sophie vond het geweldig. Alleen wilde zij zo het water in rennen, het was veelte koud dus dat mocht niet van ons. Met haar voeten was prima maar niet helemaal. Dat vond zij alleen geen goed idee, ze moest en zou er helemaal in gaan. Dus na veel strijd maar weer terug naar ons plekje gegaan, op papa zijn nek gehuild tot we aankwamen bij mijn ouders. Soms is het maar even zo! Bij de strandtent waar we zaten hadden ze een plastic glijbaan. Wij dachten dat hij nog veelte hoog zou zijn maar Sophie klom er zo zelf op en gleed er af. Dat heeft ze uren vol gehouden haha.

Mijn tweede moederdag. Eerst een heerlijk ontbijtje en daarna nog een mooie knutsel en lieve cadeautjes gehad. Michel zegt steeds ‘het is niet eerlijk met knutselen want jij werkt met kinderen dus kan het veel beter’. Dan probeer ik hem uit te leggen dat ik alles leuk vind wat met Sophie te maken heeft dus dat hij zich echt geen zorgen hoeft te maken haha. Dit jaar kreeg ik een heerlijk Rituels pakket ( daar ben ik dol op ) en een mooi blad met een bloem en de voetjes van Sophie. Ook had hij van zoutdeeg en moeder dochter ketting gemaakt, met twee stukjes die je in elkaar kan schuiven zodat zij er 1 om kan en ik ook. Echt zo schattig. ’s Middags gingen wij BBQ-en bij mijn ouders met de familie. Sophie heerlijk in een badje in de tuin en die vermaakt zich prima. Michel zou de BBQ regelen met mijn vader dus ik moest haar vooral in de gaten houden. Af en toe zijn kinderen zo snel dat ze dan opeens naast die BBQ staan. Gelukkig zat Michel ervoor dus kon er weinig gebeuren. Door het warme weer eet ze niet zo goed dus ook bij de BBQ heeft ze vrij weinig gegeten, maar ze heeft genoeg vetjes dus ze kan het hebben. Ze ging ook wel even de bloemetjes water geven, elke keer met een klein emmertje liep ze de tuin door om ze water te geven. Door de warmte heeft ze last van warmte bultjes, ziet er zo gek uit. Helemaal onder de rode pukkeltjes en soms zit er een blaasje tussen. Vooral in het knie holte is het duidelijk te zien, de eerste keer schrok ik er even van en dacht ik ‘O nee waterpokken!’ Maar uiteindelijk viel het dus mee, gelukkig heeft ze er zelf weinig last van. 

https://mijnmamaleven.wordpress.com/2016/05/10/hemelvaart-moederdag/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je