{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, ze is niet meer zindelijk!!

Je hebt een paar weken netjes op het potje geplast. Maar nu wil je er niks meer van weten. Wie heeft de gouden tip?

Afbeelding blog 'Help, ze is niet meer zindelijk!!' Achtergrond blur afbeelding

Het ging zo goed. Mama had je de tuin in gestuurd zonder broekje. Die avond je vlug op het potje gezet toen je ging plassen. Het begrip was er daarna en de volgende dag plaste je op het potje. En daarna en daarna en.. dat ging weken goed.

Opeens ging het in de avond wel eens mis, steeds iets vaker. Maar met een beetje hulp lukte het vaak toch.

Toen moest je kleine broertje weer naar het ziekenhuis. Die week ging het goed. Die week daarna niet meer. Sindsdien staan je luiers weer klaar. Je doet het niet meer. Je weet het wel. Maar je wil het niet.

Poepen gaat nog wel gewoon op het potje. Maar plassen echt echt echt niet! Alles uit de kast gehaald. Poosje gestopt en opnieuw geprobeerd. Snoepjes als beloning (wat werkt maar alleen als je zin hebt in een snoepje ga je weer een keer op het potje)

Mama weet het niet meer. Wie wel?

(sinds dat broertje ziek werd is er veel gebeurd. Veel spanning. We moeten gaan verhuizen en alle angst daarom voelt zij ook. Veel onzekerheid rondom de gezondheid van broertje en het wachten op een zeer spannende uitslag. Ze slaapt opeens regelmatig tussen ons in snachts en dat is zelfs nieuw. Maar ik laat haar maar, ze heeft het nodig)

Pas urine laten controleren en die was schoon. Ze wordt in februari 3 en het zou toch zachtjes aan wel mogen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je