{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Wat te doen, vakantie 2016!

Vorig jaar besloten we safe te gaan met een auto, omdat de jongste nog te klein en vaak ziek was. Dit jaar willen we het anders.. Help!

Afbeelding blog 'Help! Wat te doen, vakantie 2016!'

Het zit zo, toen ik zwanger was van de jongste, zijn we met de oudste (toen 2 jaar) naar Frankrijk gevlogen. Een mooi zwembad, met leuke glijbanen! Wat hebben we samen genoten, nog even voordat de 2e haar intrede zou brengen.

Vorig jaar zijn we met de auto naar Duitsland gereden, niet echt onze eerste keuze, maar een mooie vakantiepark met een leuk zwembad. Want het zwembad, tja.. Dat is echt een must voor onze vakanties. We moesten 3,5 uur heen en 3,5 uur terug rijden. Nu is mijn vriend niet van het autorijden, dus die heb ik natuurlijk al enorm tegen als het een reis betreft van boven de 2uur. Nu zitten we alleen met het volgende probleempje.

Mijn oudste dochter kijkt gerust wat tv op de tablet, speelt een spelletje, kleurt wat vellen vol of raakt niet uitgespeeld met een paar poppetjes van de playmobil. Mijn jongste daarnaast.. Die kijkt geen tv, zit geen seconde stil en is zeker van haar zaak als het haar niet aan staat. En we wilde nog zo graag naar Spanje vliegen dit jaar, omdat we zon, zee en zwembad willen. We twijfelen nu om dit alsnog te doen (augustus), maar ik durf niet goed met de kleinste. Iedereen zegt me; het is maar 2 á 3 uur vliegen, gewoon doen. Maar wat als de heenweg al te lang is en ik de hele vakantie lig te dubben omdat de reis terug nog op ons staat te wachten. Maar de Belgische kust is de andere optie.. Maar dat is wat meer weer gerelateerd. Dat kan in duigen vallen als het geen lekker weer is. Bij de oudste hadden we tijdens die reis kleine cadeau's gekocht, zodat ze dan weer 1 uur zoet was met het nieuwe speelgoedje. Bij de jongste werkt het niet zo. Iemand ervaring hiermee?

Ik denk er zoiezo aan om dit even aan te kijken en over een paar maandjes te kijken en te boeken. Het moet niet meteen geboekt worden natuurlijk! Maar even quality time met zijn 4'tjes, even lekker weg.. Klinkt zo fijn! 

Dus tips zijn enorm welkom!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je